Programmering og webudvikling

100 % Gennemsigtighed og fast dedikeret samarbejde.
Gratis overblik over dit websites organisk(SEO) tilstand og dine vigtigste søgeord.

+100

Online løsninger leveret

Vi har igennem tiden leveret alt fra simple hjemmesider til store kompliceret løsninger. Hos AnalyzeMe tror vi på alt er muligt, så længe du har viljen og motivationen for at nå målet.

Lad os tage en snak

Sammen kan vi nå langt

71 96 96 50

+17.000

Har brugt vores værktøjer

Vi udvikler vores egne seo værktøjer. Da vi tror på 100% gennemsigtighed, har vi valgte at have en vifte af gratis værktøjer, som kan bruges til at undersøge sit websites tilstand m.m.

Få en flot webshop der sælger | Kvalitetswebshop fra 9995,-‎

Prisvenlig, komplet og professionel hjemmesideløsning i verdenskendt CMS-system.

Vi elsker webudvikling og programmering og tilbyder derfor også webudvikling og programmering med brug af mange forskellige teknologier og i mange forskellige systemer.

Drejer din opgave sig om udvikling af et modul eller en integration, kan vi hjælpe og drejer din opgave sig om mere komplekse digitale løsninger, som kræver state of the art programmering, kan vi også klare den.

Alle opgaver bliver altid vurderet nøje og er du i tvivl om, hvorvidt vi kan hjælpe dig, tager vi gerne en uforpligtende snak.

Vores fokus er dog stadig på de teknologier og systemer, vi arbejder med og i.

Hvorfor WooCommerce eller Magento?

Hvordan får jeg en af de øverste placeringer på Google?

Fordi mange med en webshop har oplevet, hvor svært det kan være at komme godt i gang. Hvilket system skal man vælge og hvilket leverandør tør man stole på, kan levere det, man ønsker.

Vi har derfor valgt, at gøre det så let som muligt at kommer i gang med en webshop, som passer præcis til dine ønsker og dit behov.

WooCommerce og Magento er 2 CMS webshop systemer (Content Management System) med mange millioner brugere verden over. Det er licenseret, som open source, hvilket gør, at du selv ejer selve kildekoden til din webshop, når den er betalt.

Vi har specialiseret os i WooCommerce og Magento, da vi mener, det er de bedste webshop systemer på markedet. Begge har et enormt stort online community, hvor det er muligt at få hjælp, hvis man selv ønsker at nørde. Det betyder også, at alle udviklere kan bidrage med webudvikling, programmering og moduler, da CMS systemet er udviklet af tusindvis af udvikler og er 2 af verdens mest udbredte CMS systemer til webshops.

Hvorfor er WooCommerce eller Magento det helt rigtige valg?

Selv for den helt nye bruger er WooCommerce og Magento 2 utrolige brugervenlige shop systemer, hvilket gør det nemt at holde sin webshop opdateret.

Administrations panelet i begge systemer er meget brugervenlige og giver adgang til et hav af muligheder for dig, som ny webshop ejer. Leder du efter en funktionalitet, som ikke eksisterer, kan vi også hjælpe dig med at udvikle denne.

Vi kan bl.a. opsætte din webshop med forhandler login. En webshop, som både understøtter B2B og B2C.

Lagerstyring er der også taget højde for, så du sikrer dig, at du ikke sælger noget, du ikke længere har på lager. Det styrker din logistik og effektivitet.

Ingen dyre månedlige licenser eller årlige gebyrer og du kan udvide, som du lyster, følge de nyeste trends på markedet eller få udviklet specielle moduler til webshoppen til overkommelige priser, hvis du ønsker det. Mulighederne er mange og vi hjælper dig gerne.

Alle webshops vi leverer er responsive, hvilket vil sige, de er optimeret til smartphone, tablet og PC. Dette gør, at din nye webshop selv opdager og tilpasser sig til den enhed, den bliver vist på. Mange danske webshops er endnu ikke mobiloptimeret og markedsstatistikker viser, at det ikke tager forbrugerne mange sekunder at hoppe fra siden, hvis den ikke er optimeret til mobil.

Vi tilbyder dig derfor her en webshop, hvor vi sammen bliver enige om designet. Vi sætter løsningen op for dig. Det du skal hjælpe os med er at levere tekst og billeder, men er ikke et must, da vi selvfølgelig også kan hjælpe dig her.

Hvilke muligheder har jeg med WooCommerce og Magento?

Der er flere betalingsløsninger at vælge i mellem til din webshop. Ønsker du at kunne modtage betaling fra Dankort, er shoppen forberedt til en aftale med NETS/DIBS og ønsker du at kunne modtage betaling fra VISA/Mastercard, er det via TELLER. PayPal er også en mulighed, men du kan også sende dine kunder en faktura eller modtage betaling ved afhentning – det er helt op til dig og vi hjælper dig selvfølgelig, så du kommer rigtigt fra start.

Din webshop vil endvidere blive integreret med MailChimp, så du fortæller dine kunder om nyheder, nye produkter, kampagner, ændringer samt tilbud.

Vi forbinder også din webshop med Facebook og andre sociale medier, som du ønsker at gøre brug af og sikrer dig samtidig, at det tekniske fundament er i verdensklasse samt overholder de stadig større krav fra søgemaskinernes søge-algoritmer. Jo bedre et fundament din webshop har, jo mere trafik vil den også generere, som igen vil skabe merværdi for din forretning gennem flere besøgende.

Der kan integreres en lang række systemer i din nye webshop, som kan optimere de daglige processer. Husk, at sparet tid er penge tjent.

Det vigtigste for os er, at du kommer godt i gang med din nye webshop og har de rigtige folk til at hjælpe til i startfasen og videre mod succes online.

Kom godt i gang med 1 mdr. gratis Google Adwords håndtering

Google Adwords (AW) er, som tidligere nævnt, den mest kosteffektive måde at skaffe flere salg på, hvis det gøres ordentligt og Adwords kampagnen sættes korrekt op.

Du skal altid huske at tænke SEO optimering ind i din markedsføringsstrategi, men med Google Adwords sikrer vi dig målrettet og relevant trafik første dag din nye webshop er online på Google.

Det kan tage lang tid at komme på 1. side på Google og derfor giver det rigtig god mening med 1 mdr. gratis Google Adwords. Ikke nok med vi sikrer dig salg fra 1. dag, du bliver samtidig også bekendt med, hvor effektiv Adwords er til at skaffe flere salg i webshoppen.

Den øgede eksponering fra Adwords vil også sikrer dig bedre organiske placeringer, hvorfor vi altid anbefaler Adwords i samspil med SEO optimering.