Skal vi udvikle din nye webshop løsning?

Med kunden i fokus udvikler vi mobil optimeret webshop løsninger.

Ønsker du hjælp til ny hjemmeside. Lad AnalyzeMe hjælpe dig med ny responsiv, teknisk optimeret og SEO klar hjemmeside
Læs mere om din nye webshop!

Hvorfor udvikler vi webshops i Magento eller Prestashop?


Magento og Prestashop er 2 CMS webshop systemer (Content Management System) med mange millioner brugere verden over. Det er licenseret, som open source, hvilket gør, at du selv ejer selve kildekoden til din webshop, når den er betalt. Ingen dyre månedlige licenser eller årlige gebyrer og du kan udvide, som du lyster, følge de nyeste trends på markedet eller få udviklet specielle moduler til webshoppen til overkommelige priser, hvis du ønsker det. Mulighederne er mange og vi hjælper dig gerne.

Vi har specialiseret os i Prestashop og Magento, da vi mener, det er de bedste systemer på markedet. Begge har et enormt stort online community, hvor det er muligt at få hjælp, hvis man selv ønsker at nørde. Det betyder også, at alle udviklere kan bidrage med programmeringer og moduler, da CMS systemet er udviklet af tusindevis af udvikler og er 2 af verdens mest udbredte CMS systemer til webshops.

Administrations panelet i begge systemer er meget brugervenlige og giver adgang til et hav af muligheder for dig, som ny webshop ejer. Leder du efter en funktionalitet, som ikke eksisterer, kan vi også hjælpe dig med at udvikle denne.

Bliv SEO klar med teknisk optimering. AnalyzeMe tilbyder teknisk optimering af din hjemmeside, blog eller webshop

Responsiv Prestashop eller Magento webshop

Din nye webshop leveres med et lækkert responsivt design, som altid vil fungerer med korrekte visning uanset, om man tilgår den fra en smartphone, tablet eller PC

B2B og B2C

Vi kan opsætte din webshop med forhandler login. En webshop, som både understøtter B2B og B2C. Mulighederne er mange og vi hjælpe dig selvfølgelig godt i gang.

Lagerstyring

Prestashop og Magento har indbygget lagerstyring, så du sikrer dig, at du ikke sælger noget, du ikke længerer har på lager. Det styrker din logistik og effektivitet.

Bliv SEO klar med teknisk optimering. AnalyzeMe tilbyder teknisk optimering af din hjemmeside, blog eller webshop

Din nye webshop er allerede mobil optimeret og responsiv


Alle webshops vi leverer er responsive, hvilket vil sige, de er optimeret til smartphone, tablet og PC. Dette gør, at din nye webshop selv opdager og tilpasser sig til den enhed, den bliver vist på. Mange danske webshops er endnu ikke mobiloptimeret og markedsstatistikker viser, at det ikke tager forbrugerne mange sekunder at hoppe fra siden, hvis den ikke er optimeret til mobil.

Ganske enkelt er målet med responsivt design at give alle forbrugere, uanset om de sidder med en smartphone, tablet eller PC, en funktionel, brugbar og ubesværet oplevelse. Mere konkret betyder det, at alle funktioner i webshoppen skal arbejde og opføre sig på samme måde, uanset hvilken platform den vises på.

Uforpligtende tilbud?
Få en ny webshop, som opfylder dine behov
og de stadig større krav fra Google

Bliv set og modtag betaling i webshoppen


Vi forbinder også din webshop med Facebook og andre sociale medier, som du ønsker at gøre brug af og sikrer dig samtidig, at det tekniske fundament er i verdensklasse samt overholder de stadig større krav fra søgemaskinernes søge-algoritmer. Jo bedre et fundament din hjemmeside har, jo mere trafik vil den også generere, som igen vil skabe merværdi for din forretning gennem flere besøgende.

Der er flere betalingsløsninger at vælge i mellem i din webshop. Ønsker du at kunne modtage betaling fra Dankort, er shoppen forberedt til en aftale med NETS/DIBS og ønsker du at kunne modtage betaling fra VISA/Mastercard, er det via TELLER. PayPal er også en mulighed, men du kan også sende dine kunder en faktura eller modtage betaling ved afhentning – det er helt op til dig og vi hjælper dig selvfølgelig, så du kommer rigtigt fra start.

Din webshop vil endvidere blive integreret med MailChimp, så du fortæller dine kunder om nyheder, nye produkter, kampagner, ændringer samt tilbud.

Bliv SEO klar med teknisk optimering. AnalyzeMe tilbyder teknisk optimering af din hjemmeside, blog eller webshop

SEO optimering

Din webshop overholder de tekniske krav fra Google ift. deres søge-algoritmer, hvilket danner et godt SEO grundlag og sikrer dig størst mulig synlighed på Google.

24/7 Verden rundt

Med din nye webshop kan du udvide dit marked til andre lande med f.eks. multisites, multi sprog, lokal valuta og moms opsætning.

Integration

Der kan integreres en lang række systemer i din nye webshop, som kan optimere de daglige processer. Husk, at sparet tid er penge tjent.