Få en professionel
webshop

i WooCommerce eller Magento
og 1 mdr. gratis Google Adwords

Hvorfor WooCommerce eller Magento?

Fordi mange med en webshop har oplevet, hvor svært det kan være at komme godt i gang. Hvilket system skal man vælge og hvilket leverandør tør man stole på, kan levere det, man ønsker.

Vi har derfor valgt, at gøre det så let som muligt at kommer i gang med en webshop, som passer præcis til dine ønsker og dit behov.

WooCommerce og Magento er 2 CMS webshop systemer (Content Management System) med mange millioner brugere verden over. Det er licenseret, som open source, hvilket gør, at du selv ejer selve kildekoden til din webshop, når den er betalt.

Vi har specialiseret os i WooCommerce og Magento, da vi mener, det er de bedste webshop systemer på markedet. Begge har et enormt stort online community, hvor det er muligt at få hjælp, hvis man selv ønsker at nørde. Det betyder også, at alle udviklere kan bidrage med webudvikling, programmering og moduler, da CMS systemet er udviklet af tusindvis af udvikler og er 2 af verdens mest udbredte CMS systemer til webshops.

Det får du bl.a. med en professionel webshop

 • Mobil venligt Webshop design
 • Teknisk SEO optimeret og SEO venlig
 • 1 mdr. Google Adwords håndtering
 • Brugervenlig administration
 • Kontaktformular
 • Opsætning af Google AdWords
 • Opsætning af Google Analytics
 • Opsætning af MailChimp
 • Ubegrænset antal undersider og mange udviklingsmuligheder
 • Daglig back-up
 • Mulighed for support
 • Betalingssystem

Ønsker du hjælp til at komme i gang med en ny webshop?

Relaterede produkter

Google AdWords

Google Adwords den mest kosteffektive måde at skaffe nye kunder på! Få Google Adwords optimeringen væk fra din to-do list og sørg samtidig for, det bliver gjort ordentligt til gavn for dig og din forretning. Med markedets mest kosteffektive markedsføring, bliver din virksomhed synlig og får relevante kliks fra Google.

SEO optimering

SEO optimering skal altid tænkes ind, hvis man ønsker trafik til sin ny webshop. En ting er den betalte trafik, som Google Adwords giver, en anden ting er den organiske trafik, som opnås på baggrund af arbejde med SEO optimering. Vi anbefaler derfor altid SEO optimering i sammenspil med Google Adwords.

Google Analytics

Vi benytter flittigt Google Analytics i vores arbejde med Google Adwords og søgemaskineoptimering, fordi det giver et super overblik i, hvem kunderne er, hvor de befinder sig og hvor lang tid de bruger på dit website og meget meget mere. Google Analytics er et must, men tager tid, hvorfor du trygt kan benytte os.

Hvorfor er WooCommerce eller Magento det helt rigtige valg?

Selv for den helt nye bruger er WooCommerce og Magento 2 utrolige brugervenlige shop systemer, hvilket gør det nemt at holde sin webshop opdateret.

Administrations panelet i begge systemer er meget brugervenlige og giver adgang til et hav af muligheder for dig, som ny webshop ejer. Leder du efter en funktionalitet, som ikke eksisterer, kan vi også hjælpe dig med at udvikle denne.

Vi kan bl.a. opsætte din webshop med forhandler login. En webshop, som både understøtter B2B og B2C.

Lagerstyring er der også taget højde for, så du sikrer dig, at du ikke sælger noget, du ikke længere har på lager. Det styrker din logistik og effektivitet.

Ingen dyre månedlige licenser eller årlige gebyrer og du kan udvide, som du lyster, følge de nyeste trends på markedet eller få udviklet specielle moduler til webshoppen til overkommelige priser, hvis du ønsker det. Mulighederne er mange og vi hjælper dig gerne.

Alle webshops vi leverer er responsive, hvilket vil sige, de er optimeret til smartphone, tablet og PC. Dette gør, at din nye webshop selv opdager og tilpasser sig til den enhed, den bliver vist på. Mange danske webshops er endnu ikke mobiloptimeret og markedsstatistikker viser, at det ikke tager forbrugerne mange sekunder at hoppe fra siden, hvis den ikke er optimeret til mobil.

Vi tilbyder dig derfor her en webshop, hvor vi sammen bliver enige om designet. Vi sætter løsningen op for dig. Det du skal hjælpe os med er at levere tekst og billeder, men er ikke et must, da vi selvfølgelig også kan hjælpe dig her.

Hvordan kommer jeg i gang med en webshop?

Hvilke muligheder har jeg med WooCommerce og Magento?

Der er flere betalingsløsninger at vælge i mellem til din webshop. Ønsker du at kunne modtage betaling fra Dankort, er shoppen forberedt til en aftale med NETS/DIBS og ønsker du at kunne modtage betaling fra VISA/Mastercard, er det via TELLER. PayPal er også en mulighed, men du kan også sende dine kunder en faktura eller modtage betaling ved afhentning – det er helt op til dig og vi hjælper dig selvfølgelig, så du kommer rigtigt fra start.

Din webshop vil endvidere blive integreret med MailChimp, så du fortæller dine kunder om nyheder, nye produkter, kampagner, ændringer samt tilbud.

Vi forbinder også din webshop med Facebook og andre sociale medier, som du ønsker at gøre brug af og sikrer dig samtidig, at det tekniske fundament er i verdensklasse samt overholder de stadig større krav fra søgemaskinernes søge-algoritmer. Jo bedre et fundament din webshop har, jo mere trafik vil den også generere, som igen vil skabe merværdi for din forretning gennem flere besøgende.

Der kan integreres en lang række systemer i din nye webshop, som kan optimere de daglige processer. Husk, at sparet tid er penge tjent.

Det vigtigste for os er, at du kommer godt i gang med din nye webshop og har de rigtige folk til at hjælpe til i startfasen og videre mod succes online.

Kom godt i gang med 1 mdr. gratis Google Adwords håndtering

Google Adwords (AW) er, som tidligere nævnt, den mest kosteffektive måde at skaffe flere salg på, hvis det gøres ordentligt og Adwords kampagnen sættes korrekt op.

Du skal altid huske at tænke SEO optimering ind i din markedsføringsstrategi, men med Google Adwords sikrer vi dig målrettet og relevant trafik første dag din nye webshop er online på Google.

Det kan tage lang tid at komme på 1. side på Google og derfor giver det rigtig god mening med 1 mdr. gratis Google Adwords. Ikke nok med vi sikrer dig salg fra 1. dag, du bliver samtidig også bekendt med, hvor effektiv Adwords er til at skaffe flere salg i webshoppen.

Den øgede eksponering fra Adwords vil også sikrer dig bedre organiske placeringer, hvorfor vi altid anbefaler Adwords i samspil med SEO optimering.

Ønsker du en god online start og relevant trafik fra 1. dag?

Back to Top

Få GRATIS tips

Modtag gratis tips, guides og værktøjer du kan bruge i forbindelse med optimering og markedsføring af dit website.
- Husk - du kan altid afmelde det igen!
Email adresse
Fornavn