Hvem er vi

Dannie ÅgrenPartner / Chefudvikler

View Dannie Ågren's LinkedIn profileSe profil

Rasheed DanesiPartner / Projektansvarlig

View Rasheed Danesi's LinkedIn profileSe profil

Historien

Personerne bag AnalyzeMe har tilsammen mere end 20 års erfaring inden for webudvikling, webdesign, salg, kundehåndtering, kundepleje og markedsføring m.m. Vi har i gennem årene suget viden og erfaring til os fra flere større virksomheder, hvor vi dog altid har følt, at vi er gået lidt på kompromis med og ikke altid været enige i, hvordan forskellige opgaver skulle løses i forhold til kunden, som jo er det vigtigste for, hvorvidt ens forretning bliver en succes eller ej.

AnalyzeMe startede, fordi vi mener, det er muligt at gøre tingene anderledes og mindst bedre til fordel for kunden. Af den grund anskuer vi også opgaverne anderledes end traditionelle firmaer inden for området og vores store erfaring samt ekspertise kommer her vores kunder til gode, når det handler om at skabe resultater og merværdi for din forretning.

Som kunde hos AnalyzeMe sikrer vi dig, at den tekniske opsætning af dit nuværende eller nye hjemmeside, det grundlæggende fundament, overholder de stadige større krav fra søgemaskinernes søge-algoritmer og du kan trygt stole på, at vi er med helt fremme og holder dig orienteret om de nyeste trends i markedet til fordel for dig.

Vi er her for din skyld og mener derfor også, vi er de helt rigtige til at varetage din online forretning, hvad enten det gælder webudvikling i open source systemerne WordPress, WooCommerce, Magento, Prestashop og Laravel, optimering i de selv samme systemer og/eller søgemaskineoptimering, Adwords, Konverteringsoptimering, UX, E-mail markedsføring og/eller Social Media Marketing.

Samarbejdspartnere

Vision

At blive Skandinaviens fortrukne leverandør af digitale løsninger til det online marked.

Mission

MED KUNDEN I FOKUS bestræber vi os på, via branchespecifikke og nyskabende løsninger, at blive ved med at skabe merværdi for vores kunder.

Værdier

“Troværdige, Nærværende, Kompetente, Innovative, Ærlige og Nysgerrige”. Vores værdier afspejler den måde, hvorpå vi arbejder med vores kunder.

Systemer vi arbejder i