SEO optimering
Som skaber vækst og synlige resultater.

Ønsker du at ligge i toppen på Google?
Så lad os hjælpe dig med at øge din organiske synlighed på Google.

+100

Online løsninger leveret

Vi har igennem tiden leveret alt fra simple hjemmesider til store kompliceret løsninger. Hos AnalyzeMe tror vi på alt er muligt, så længe du har viljen og motivationen for at nå målet.

Lad os tage en snak

Sammen kan vi nå langt

71 96 96 50

+17.000

Har brugt vores værktøjer

Vi udvikler vores egne seo værktøjer. Da vi tror på 100% gennemsigtighed, har vi valgte at have en vifte af gratis værktøjer, som kan bruges til at undersøge sit websites tilstand m.m.

Hvorfor SEO optimering?

Søgemaskine optimering

Da SEO optimering er en længerevarende proces anbefaler vi altid, at du fra start gør sig klar, hvilke ønsker du har og hvad det er, du gerne vil opnå. Det gør både arbejdet lettere for os, men vil også resulterer i en bedre case og højest sandsynlig give den forventede trafik til dit website.

SEO optimering en kompleks størrelse og derfor er der også mange ting, der skal tages højde for, hvis resultatet skal være ordentligt, hvorfor vi som minimum skal bruge 3 måneder på at SEO optimere dit website. Vi sørger selvfølgelig altid for, du er med og lige præcis ved, hvad der sker gennem processen.

Vi tager altid udgangspunkt i vores egen SEO værktøj, som du med fordel kan benytte. Det giver dig et hurtigt overblik og fortæller dig, hvor godt dit website er SEO optimeret.

Da SEO optimering er en dynamisk størrelse og der løbende sker ændringer indenfor området, er det noget du bliver hele tiden skal arbejde med, hvis du ønsker de gode placeringer på Google. Har du et mindre website, kommer du langt med 3 mdr. SEO arbejde årligt. Har du et større website og er du i et meget konkurrencepræget marked, anbefaler vi at der arbejdes med det hver måned.

Har jeg behov for SEO optimering?

Det har alle, der ønsker at få mere trafik til sit website ved at det kommer længere frem på Google, der er en del ting, du skal gøre dig klar, før du investerer i SEO optimering. Er du i tvivl om, hvordan du kommer i gang, er du altid velkommen til at kontakte os, da vi også gerne svarer på spørgsmål.

Der findes sjældent 2 ens cases, hvorfor vi altid laver SEO optimering med kunden i fokus. Hvad er det vigtigste for lige netop din forretning? Hvordan ser din meta data ud? Hvilke ønsker har du til keywords (søgeord)?

Hvordan er din CTA på de forskellige sider og virker den? Er du opmærksom på dine links både internt og eksternt? Kommer du igennem med dit budskab?

AnalyzeMe kigger på helhedsbilledet. Fungerer dit website efter hensigten?

I samråd med dig kommer vi med anbefalinger til forbedringer. Vi laver bl.a. en SEO analyse (titel, beskrivelse, metadata, søgeord, billeder, H1, H2 m.m.), SEO optimerer dine keywords (søgeord), optimerer pagespeed’en (hastigheden på dit website), kommer med forslag til relevante links, forslag til CTA forbedringer og gennemgår tekster m.m.

Kan jeg selv klare arbejdet med SEO optimering?

Man kan jo alt, man sætter sig for, så selvfølgelig kan du det, hvis du er villig og har den tid, det nu engang kræver. SEO optimering kan være en tidskrævende proces og kræver den rette ”know how”, hvis resultatet skal være tilfredsstillende. Vi ønsker alle at blive fundet længst fremme på Google på de rigtige keywords, at vores website ranker højest mulig og ikke mindst ønsker vi mere trafik til vores website.

I AnalyzeMe sørger vi først og fremmest for at websites fundament er i orden og opfylder de stadig større krav fra Google om best practice ift. SEO optimering. Er det ikke det, starter vi med at få styr på det fundamentale, da det tekniske fundament ER det vigtigste for, hvorvidt du får fuld udbytte af din investering i SEO optimering, Google Adwords og anden online markedsføring.

Hvorfor skal jeg bruge en specialist?

SEO optimering er, som tidligere nævnt, noget du skal tænke ind, hvis du ønsker mere trafik fra Google og bedre placeringer i søgeresultaterne. Det kan for nogen, være en kompleks størrelse og kræver den rette know-how, hvis du vil opnå de ønskede resultater. Så med mindre du er villig og har tiden til det, anbefaler vi, at du overlader det til os, da vi dagligt hjælper vores kunder med at skabe merværdi gennem online markedsføring.

Du skal altid huske at tænke Google Adwords ind i din markedsføringsstrategi, men med SEO optimering sikrer vi dig fremadrettet organisk trafik fra Google.

Det kan tage lang tid at komme på en af de første sider på Google og derfor giver det rigtig god mening at supplere SEO optimeringen med Google Adwords. Ikke nok med at Google Adwords kan sikre dig relevant trafik fra 1. dag, så bliver du samtidig også bekendt med, hvilken størrelse SEO optimering er og trafikken fra Adwords vil tilmed have en positiv afsmittende effekt på dine organiske placeringer på Google. Derfor anbefaler vi også altid SEO optimering i sammenspil med Google Adwords.