Gratis SEO analyse
med forslag til SEO optimering

Go!
Test dit website og få forslag til din søgemaskineoptimering.
Benyttet af over 26.102 ejere af websites til seo optimering. Nyhed! Har du prøvet RankIt 360 Prøv det gratis!

Vigtigheden af at påvirke sine kunder flere gange?Du kender det sikkert, du sidder og online window shopper, på en af dine favorit webshops. Der er lang tid til den 1. Så du forlader siden, uden... Læs mere

Er dit website stadig ikke mobil venligt? Har du nogensinde siddet på din smartphone, og været inde på en side, der ikke kunne vises helt på mobilen. Frustrationen vokser, og man går hurtigt... Læs mere

SSL Hvad betyder det og hvorfor er det vigtigt?Er du nogensinde blevet advaret om, at en side er farlig? Det kan skyldes at den mangler SSL-certifikat. Har du et website, hvor du opbevarer personlige... Læs mere

konverter til et intuitivt checkout floW.Hvorfor er det vigtigt med et godt checkout flow? Du skal se dit checkout flow, som en kasse i et supermarked. Hvis din kasse er besværlig, så køber kunden... Læs mere

+100

Online løsninger leveret

Vi har igennem tiden leveret alt fra simple hjemmesider til store kompliceret løsninger. Hos AnalyzeMe tror vi på alt er muligt, så længe du har viljen og motivationen for at nå målet.

Lad os tage en snak

Sammen kan vi nå langt

71 96 96 50

+17.000

Har brugt vores værktøjer

Vi udvikler vores egne seo værktøjer. Da vi tror på 100% gennemsigtighed, har vi valgte at have en vifte af gratis værktøjer, som kan bruges til at undersøge sit websites tilstand m.m.

Hvad kan jeg bruge SEO værktøjet til?

Vores gratis hjemmeside og SEO analyse værktøj giver dig et hurtigt overbliksbillede over tilstanden af dit website. Det, der differentiere os fra andre er, at du nu selv kan analysere/teste dit website og se resultatet med det samme.

Mange glemmer desværre at et website er dynamisk og det samme er søgemaskinernes søge-algoritmer, hvorfor det er en resursekrævende opgave at opnå succes med sin online forretning. En ting er det tekniske fundament, noget andet er den løbende SEO optimering, som er tidskrævende, hvorfor vi anbefaler, du tager fat i os, så vi sammen kan lægge en effektiv online markedsføringsstrategi, som giver mening og ikke mindst resultat.

Andre webbureauer/virksomheder, som tilbyder lignende, skal man ofte kontakte med oplysninger, hvorefter de skal vende tilbage med resultatet, hvilket alt sammen er besværligt og ikke mindst tidskrævende. Vi har valgt at springe denne proces over for i stedet at fokusere på og koncentrere os om at skabe merværdi for din forretning her og nu.

Husk, at du altid kan tage fat i os, hvis vi skal hjælpe dig med at forbedre samt optimere din hjemmesides tekniske fundament, hvilket vi anbefaler alle vores kunder at starte med.

Skab merværdi med SEO optimering?

Test tilstanden af dit website ved hjælp af vores gratis SEO værktøj, som analyserer/tester dit website på 30 punkter og find ud af, hvor godt SEO optimeret der er. Overholder dit website de tekniske krav, som det som minimum skal opfylde og overholde, hvis du ønsker organisk trafik og gode placeringer i søgeresultaterne.

Kan AnalyzeMe blive ved med, gennem teknisk og traditionel SEO optimering, at skabe merværdi for din forretning, sikrer dig, at den tekniske opsætning af dit website, det grundlæggende fundament, overholder de stadig større krav fra søgemaskinerne søge-algoritmer, som også ændrer sig løbende, behøver du ikke selv at skulle følge med i de seneste trends i markedet, men kan holde fokus på netop det, du er bedst til, til gavn for dig og din forretning.

Gratis SEO værktøj til test og analyse af websites?

Det er et "must" at din hjemmeside er sat teknisk korrekt op, hvis du ønsker en god placering på Google, en bedre ranking i søgemaskinernes søgeresultater, et bedre sammenspil mellem søgemaskinerne og de sociale medier og fuld effekt af din investering i SEO optimering og anden markedsføring, hvorfor vi har valgt at gøre vores SEO værktøj til test og analyse af websites gratis og offentlig tilgængelig.

Vi giver dig hér et online SEO værktøj til at teste og analysere dit website ganske gratis, så du nemt og hurtigt kan skabe dig et fornuftigt overblik over SEO optimeringen samt hvorvidt du har brug for vores hjælp til at få det SEO optimeret.

Ønsker du succes online, ønsker du at skabe merværdi for din forretning, skal du også være villig til at investerer det, det koster. Succes online kommer sjældent af sig selv, men med den rette hjælp, rådgivning, sparring, investering og hårdt arbejde, kommer du langt.

Husk, sparet tid - er penge tjent!

Hvorfor skal jeg bruge specialister?

SEO optimering er, som tidligere nævnt, noget du skal tænke ind, hvis du ønsker mere trafik fra Google og bedre placeringer i søgeresultaterne. Det kan for nogen, være en kompleks størrelse og kræver den rette know-how, hvis du vil opnå de ønskede resultater. Så med mindre du er villig og har tiden til det, anbefaler vi, at du overlader det til os, da vi dagligt hjælper vores kunder med at skabe merværdi gennem online markedsføring.

Du skal også altid huske at tænke Google Adwords ind i din markedsføringsstrategi, men med SEO optimering sikrer vi dig fremadrettet organisk trafik fra Google.

Det kan tage lang tid at komme på en af de første sider på Google og derfor giver det rigtig god mening at supplere SEO optimeringen med Google Adwords. Ikke nok med at Google Adwords kan sikre dig relevant trafik fra 1. dag, så bliver du samtidig også bekendt med, hvilken størrelse SEO optimering er og trafikken fra Adwords vil tilmed have en positiv afsmittende effekt på dine organiske placeringer på Google. Derfor anbefaler vi også altid SEO optimering i sammenspil med Google Adwords.