SEO optimering
eller søgemaskineoptimering

Et must, hvis du ønsker mere trafik til din hjemmeside
eller webshop

Hvorfor SEO optimering?

Da SEO optimering er en længerevarende proces anbefaler vi altid, at du fra start gør sig klar, hvilke ønsker du har og hvad det er, du gerne vil opnå. Det gør både arbejdet lettere for os, men vil også resulterer i en bedre case og højest sandsynlig give den forventede trafik til dit website.

SEO optimering en kompleks størrelse og derfor er der også mange ting, der skal tages højde for, hvis resultatet skal være ordentligt, hvorfor vi som minimum skal bruge 3 måneder på at SEO optimere dit website. Vi sørger selvfølgelig altid for, du er med og lige præcis ved, hvad der sker gennem processen.

Vi tager altid udgangspunkt i vores egen SEO værktøj, som du med fordel kan benytte. Det giver dig et hurtigt overblik og fortæller dig, hvor godt dit website er SEO optimeret.

Da SEO optimering er en dynamisk størrelse og der løbende sker ændringer indenfor området, er det noget du bliver hele tiden skal arbejde med, hvis du ønsker de gode placeringer på Google. Har du et mindre website, kommer du langt med 3 mdr. SEO arbejde årligt. Har du et større website og er du i et meget konkurrencepræget marked, anbefaler vi at der arbejdes med det hver måned.

Det får du bl.a. med vores SEO optimering

 • Teknisk SEO gennemgang
 • SEO gennemgang (titel, beskrivelse, metadata, søgeord, billeder, H1, H2 m.m.)
 • Konkurrentanalyse (forstå og gør det bedre end dine konkurrenter)
 • Søgeordsanalyse
 • Tekst gennemgang (content)
 • Gennemgang af linkstruktur (intern/ekstern)
 • Linkbuilding (forslag til links intern/ekstern)
 • CTA gennemgang (Call To Action)
 • Optimering af CTA
 • Optimering af pagespeed (indlæsningshastigheden)
 • Månedlig status samt afrapportering

Ønsker du en uforpligtende snak om SEO optimering?

Relaterede produkter

Google AdWords

Google Adwords den mest kosteffektive måde at skaffe nye kunder på! Få Google Adwords optimeringen væk fra din to-do list og sørg samtidig for, det bliver gjort ordentligt til gavn for dig og din forretning. Med markedets mest kosteffektive markedsføring, bliver din virksomhed synlig og får relevante kliks fra Google.

Google Analytics

Vi benytter flittigt Google Analytics i vores arbejde med Google Adwords og søgemaskineoptimering, fordi det giver et super overblik i, hvem kunderne er, hvor de befinder sig og hvor lang tid de bruger på dit website og meget meget mere. Google Analytics er et must, men tager tid, hvorfor du trygt kan benytte os.

Partneraftale

En ekstern marketingsafdeling md speciale i digitale løsninger. Vi hjælper dagligt kunder med at skabe merværdi gennem Google Adwords, SEO optimering, webudvikling, programmering og SoMe markedsføring. Har din online forretning brug for et boost, hjælper vi gerne.

Har jeg behov for SEO optimering?

Det har alle, der ønsker at få mere trafik til sit website ved at det kommer længere frem på Google.

Der er en del ting, du skal gøre dig klar, før du investerer i SEO optimering. Er du i tvivl om, hvordan du kommer i gang, er du altid velkommen til at kontakte os, da vi også gerne svarer på spørgsmål.

Der findes sjældent 2 ens cases, hvorfor vi altid laver SEO optimering med kunden i fokus. Hvad er det vigtigste for lige netop din forretning? Hvordan ser din meta data ud? Hvilke ønsker har du til keywords (søgeord)?

Hvordan er din CTA på de forskellige sider og virker den? Er du opmærksom på dine links både internt og eksternt? Kommer du igennem med dit budskab?

AnalyzeMe kigger på helhedsbilledet. Fungerer dit website efter hensigten?

I samråd med dig kommer vi med anbefalinger til forbedringer. Vi laver bl.a. en SEO analyse (titel, beskrivelse, metadata, søgeord, billeder, H1, H2 m.m.), SEO optimerer dine keywords (søgeord), optimerer pagespeed’en (hastigheden på dit website), kommer med forslag til relevante links, forslag til CTA forbedringer og gennemgår tekster m.m.

Skal vi SEO optimere din hjemmeside eller webshop?

Kan jeg selv klare arbejdet med SEO optimering?

Man kan jo alt, man sætter sig for, så selvfølgelig kan du det, hvis du er villig og har den tid, det nu engang kræver. SEO optimering kan være en tidskrævende proces og kræver den rette ”know how”, hvis resultatet skal være tilfredsstillende. Vi ønsker alle at blive fundet længst fremme på Google på de rigtige keywords, at vores website ranker højest mulig og ikke mindst ønsker vi mere trafik til vores website.

I AnalyzeMe sørger vi først og fremmest for at websites fundament er i orden og opfylder de stadig større krav fra Google om best practice ift. SEO optimering. Er det ikke det, starter vi med at få styr på det fundamentale, da det tekniske fundament ER det vigtigste for, hvorvidt du får fuld udbytte af din investering i SEO optimering, Google Adwords og anden online markedsføring.

Hvorfor skal jeg bruge en specialist?

SEO optimering er, som tidligere nævnt, noget du skal tænke ind, hvis du ønsker mere trafik fra Google og bedre placeringer i søgeresultaterne. Det kan for nogen, være en kompleks størrelse og kræver den rette know-how, hvis du vil opnå de ønskede resultater. Så med mindre du er villig og har tiden til det, anbefaler vi, at du overlader det til os, da vi dagligt hjælper vores kunder med at skabe merværdi gennem online markedsføring.

Du skal altid huske at tænke Google Adwords ind i din markedsføringsstrategi, men med SEO optimering sikrer vi dig fremadrettet organisk trafik fra Google.

Det kan tage lang tid at komme på en af de første sider på Google og derfor giver det rigtig god mening at supplere SEO optimeringen med Google Adwords. Ikke nok med at Google Adwords kan sikre dig relevant trafik fra 1. dag, så bliver du samtidig også bekendt med, hvilken størrelse SEO optimering er og trafikken fra Adwords vil tilmed have en positiv afsmittende effekt på dine organiske placeringer på Google. Derfor anbefaler vi også altid SEO optimering i sammenspil med Google Adwords.

Ønsker du bedre placeringer på Google og mere trafik til dit website?

Back to Top

Få GRATIS tips

Modtag gratis tips, guides og værktøjer du kan bruge i forbindelse med optimering og markedsføring af dit website.
- Husk - du kan altid afmelde det igen!
Email adresse
Fornavn