Få en partneraftale

En ekstern online marketingafdeling
med speciale i digitale løsninger

Hvorfor partneraftale?

Fordi det online marked hele tiden ændrer sig, så kræver det også de rette kompetencer, hvis man skal have fuld valuta for sin investering og succes med online markedsføring med dertilhørende krav til webudvikling i forbindelse med implementering og opsætning af f.eks. Google Adwords, SEO optimering, SoMe markedsføring m.m.

Vi er overbeviste om, at vi skal gøre det, vi er bedste til, hvorfor vi tilbyder at være din eller jeres eksterne online marketingafdeling. AnalyzeMe har mange års erfaring med bl.a. salg, online markedsføring og webudvikling, hvor vi dagligt hjælper kunder med at skabe merværdi. Har din forretning derfor brug for et online boost, hjælper vi gerne med at løfte opgaven.

Øget kundetilgang og mersalg

Vi bruger i dag alle Google og de sociale medier i vores søgen efter det rette, hvad enten det gælder et produkt, en ydelser, en forretning eller virksomhed, et sted, ja faktisk alt, søger vi flittigt efter, hvorfor det også giver utrolig mening, at man har de rette kompetencer til at udnytte de muligheder, der er online.

Google Adwords er f.eks. blevet mere kompleks og det samme er SEO optimering, hvis man ønsker at blive fundet og modtage målrettet og relevant trafik fra Google.

Markedsføring på de sociale medier kræver også den rette know-how, hvis tid og penge ikke skal spildes og man få klart mest for pengene, hvis det går hånd i hånd med indsatsen på Google.

Ønsker man online succes er det vigtigt, der er en rød tråd i alt, hvad man foretager sig online og det vigtigste er faktisk, at fundamentet det hele bygger på, er i orden.

Lad os tage en snak om mulighederne

Relaterede produkter

Er mit online fundament i orden?

Vi har altid sagt, at det tekniske fundament er det vigtigste. Med det mener vi, at investering i online markedsføring i de fleste tilfælde skal resultere i flere besøgende til en hjemmeside eller flere salg i en webshop, hvorfor det selvfølgelig er yderst vigtigt at websitet lever op til de krav og retningslinjer Google stiller.

Mange glemmer desværre, hvor vigtigt det tekniske fundament er, når de investerer i f.eks. Google Adwords og SEO optimering. Følger websitet Googles retningslinjer vil det bl.a. nedbringe klikpriserne i Adwords og arbejdet med SEO optimering vil dermed også resultere i bedre placeringer i søgeresultaterne.

Det er det samme, når man bygger et hus. Her starter man også altid med fundamentet. Er fundamentet ikke i orden eller slår fundamentet revner, sørger man først for, det er i orden. Er websitets tekniske fundament derfor ikke i orden, vil man derfor ikke få fuld udbytte af sin investering i online markedsføring.

Derfor starter vi altid med starten og sikrer os, at websitet er gearet til den øget eksponering investering i online markedsføring vil tilføre.

Test gerne dit website her!

Relaterede produkter

Google AdWords

Google Adwords den mest kosteffektive måde at skaffe nye kunder på! Få Google Adwords optimeringen væk fra din to-do list og sørg samtidig for, det bliver gjort ordentligt til gavn for dig og din forretning. Med markedets mest kosteffektive markedsføring, bliver din virksomhed synlig og får relevante kliks fra Google.

SEO optimering

SEO optimering skal altid tænkes ind, hvis man ønsker trafik til sin ny webshop. En ting er den betalte trafik, som Google Adwords giver, en anden ting er den organiske trafik, som opnås på baggrund af arbejde med SEO optimering. Vi anbefaler derfor altid SEO optimering i sammenspil med Google Adwords.

Google Analytics

Vi benytter flittigt Google Analytics i vores arbejde med Google Adwords og søgemaskineoptimering, fordi det giver et super overblik i, hvem kunderne er, hvor de befinder sig og hvor lang tid de bruger på dit website og meget meget mere. Google Analytics er et must, men tager tid, hvorfor du trygt kan benytte os.

Skal vi hjælpe med at booste din forretning online?

Back to Top

Få GRATIS tips

Modtag gratis tips, guides og værktøjer du kan bruge i forbindelse med optimering og markedsføring af dit website.
- Husk - du kan altid afmelde det igen!
Email adresse
Fornavn