Linkbuilding
Forkæl din SEO med linkbuilding.

Ønsker du at ligge i toppen på Google?
Så lad os hjælpe dig med at øge din organiske synlighed på Google.

+100

Online løsninger leveret

Vi har igennem tiden leveret alt fra simple hjemmesider til store kompliceret løsninger. Hos AnalyzeMe tror vi på alt er muligt, så længe du har viljen og motivationen for at nå målet.

Lad os tage en snak

Sammen kan vi nå langt

71 96 96 50

+17.000

Har brugt vores værktøjer

Vi udvikler vores egne seo værktøjer. Da vi tror på 100% gennemsigtighed, har vi valgte at have en vifte af gratis værktøjer, som kan bruges til at undersøge sit websites tilstand m.m.

Hvorfor linkbuilding?

Linkbuilding er et must!

Vi laver backlinks, linkbuilding, der forkæler både din SEO, og din branding. Vi sørger for at give dig, relevante links, fra danske blogs og sider. Vores professionelle skribenter, skriver en artikel på 200-300 ord, ud fra de søgeord du ønsker. Alle tekster bliver tjekket igennem, for duplikeret indhold, da vi kun ønsker at lave originale artikler. Vi linker i artiklen, til den side du ønsker, at vi skal linke til. Vi laver linkbuildingen i samarbejde med dig, så den er så relevant for dig, som muligt.

Priser fra 750,-

Hvad er linkbuilding og hvorfor er det vigtigt?

Linkbuilding er meget relevant for din SEO. Ønsker du at ligge højt, på de organiske søgeresultater i google, er linkbuilding en vigtig del, af dit SEO-arbejde. Links er en del af googles kvalitets score. Kender du lidt til SEO, ved du også at googles kvalitetsscore, er altafgørende for din SEO. Det er nemlig den, der giver din placering i de organiske søgeresultater. Din kvalitetsscore, skal være så høj som muligt, for at du kan komme højt på Google.

Links bliver dømt forskellige faktorer, som f.eks. teksten der ligger op til linket, kvaliteten af linket, kommer det fra en relevant side, hvor stort er det domæne, der linker til dig, altså hvor mange linker til det domæne, som linker til dig. Hvis det er betalte links, eller spam, trækker dette ned, i googles kvalitets score. Er der mange links, der linker til din side, er med til at forbedre din kvalitetsscore. Jo flere stærke domæner, der linker til din side, jo bedre.

Linkbuilding kan opdeles i 3 forskellige typer.

  • Intern linkbuilding: Links fra en af dine egne sider, til en af dine andre sider.
  • Ekstern linkbuilding (backlinks). Links fra andre domæner, til dit domæne.
  • Udgående linkbuilding. Links fra dit domæne, ud til andre domæner.

Fælles for de forskellige typer links er, at alle links skal være relevante.

Vi arbejder med ekstern linkbuilding, også kaldet backlinks. Et relevant link her vil være, hvis du arbejder med kalkmaling, at der er et link fra en bolig blog, med en tilhørende artikel. Vores professionelle skribenter, udarbejder artikler, der omhandler dit produkt, og giver et link til din side, på den måde, får du en artikel og et link, så både branding, og linkbuilding. Vi sørger for at siderne, der hoster artiklen, er danske websites.

Typisk vil man selv lave intern linkbuilding, og udgående linkbuilding, mens ekstern linkbuilding, er sværere at lave selv, så det er der vi kommer ind.