søgemaskineoptimering københavn

Vigtigheden af SSL

October 3, 2018

SSL Hvad betyder det og hvorfor er det vigtigt?

Er du nogensinde blevet advaret om, at en side er farlig? Det kan skyldes at den mangler SSL-certifikat. Har du et website, hvor du opbevarer personlige oplysninger, som kortoplysninger mm. Er der vigtigt, at have SSL-certifikat. Det er det faktisk uanset, hvilken type website du har.

Det kan have store konsekvenser, at undlade SSL-certifikat, dit website vil med googles øjne, blive set som farligt, og du kan risikere, at du ikke bliver vist på google. Det skal være en tryg oplevelse, for dine kunder, at bevæge sig rundt på din side, ellers vil de forlade siden. Ved at have et SSL-certifikat, giver du kunden tryghed, og du kommer højere op, på organiske søgeresultater i google, og så er det er krav, for at have google shopping. Du kan ikke have google shopping, uden at have en krypteret side, google vil nemlig ikke stå til ansvar, for sikkerheden på din side. Med SSL, har du en sikker forbindelse, dine kunder tør bruge deres kort, og andre oplysninger på din side.

Et eksempel på en side uden SSL-certifikat.

Hvis den besøgende får et faresignal om, at siden ikke er sikker. Vil de med det samme, lukke siden ned igen, der er ingen der ønsker, at bevæge sig på en ‘’ikke sikker’’ side. Det kan skade dine konverteringer markant, at du ikke har SSL, for så vil kunden, ikke oplyse sine oplysninger.

Så er du webshopsejer og har du ikke SSL-Certifikat, så husk dette, da det kan øge dine konverteringer markant.