Konverteringsanalyse
Udnyt din trafik og få flere betalende kunder.

Ønsker du at ligge i toppen på Google?
Så lad os hjælpe dig med at øge din organiske synlighed på Google.

+100

Online løsninger leveret

Vi har igennem tiden leveret alt fra simple hjemmesider til store kompliceret løsninger. Hos AnalyzeMe tror vi på alt er muligt, så længe du har viljen og motivationen for at nå målet.

Lad os tage en snak

Sammen kan vi nå langt

71 96 96 50

+17.000

Har brugt vores værktøjer

Vi udvikler vores egne seo værktøjer. Da vi tror på 100% gennemsigtighed, har vi valgte at have en vifte af gratis værktøjer, som kan bruges til at undersøge sit websites tilstand m.m.

Hvorfor tekstforfatninig?

Gode hjemmeside tekster, er en vigtig del af dit SEO-arbejde.

En konvertering er en handling, der skaber værdi for din virksomhed. En konvertering kan opdeles i, mikro og makrokonverteringer. En mikrokonvertering, er ikke direkte forbundet med et salg, men den skal føre til et salg, som f.eks. et like på din facebookside. En makrokonvertering, er direkte forbundet med salget, som f.eks. indhentning af et tilbud.

Det er vigtigt for alle hjemmesider, at være konverteringsoptimerede. Det er svært at lave markedsføring, på en hjemmeside, der ikke er konverteringsoptimeret, det giver ikke mening. For hvorfor skal man markedsføre noget, der ikke virker. En konverteringsanalyse skaber stor værdi, for din virksomhed, for når du har optimeret din side, ud fra analysen, kan du se dine konverteringer stige, og din virksomhed skabe vækst. Konverteringsoptimerer du ikke din side, kan du risikere at dine besøgende, bliver til tabte kunder. Vi analyserer både på dine mikrokonverteringer, og på dine makrokonverteringer, da de begge er vigtige.

Vi analyserer bl.a. dit check out flow, dine CTA-knapper, dit købs flow, osv.

Vi kigger f.eks. på, om dit check out flow, er intuitivt, eller om du taber kunder her. Vi kigger også på, om der er overraskelser i indkøbskurven, som en høj fragtpris, der ikke er oplyst. Vi leder efter alle de ting, der gør at kunden ikke konverterer. Samtidig laver vi tekniske analyser, som viser præcis, hvor du taber kunderne.

En konverteringsanalyse hos Analyzeme, skal give dig, det fulde overblik over ændringer, som du skal foretage for, at din side konverterer bedre. Vi gennemgår dine sider, og analyserer nøje, hvilke handlinger dine besøgende, foretager på siden, herefter udarbejder vi en rapport, der bl.a. Viser forslag til, hvordan du kan forbedre dine konverteringer. Vi fortæller dig præcis hvor kunden går tabt, og hvad du skal gøre ved det.

I rapporten får du det fulde overblik, simpelt og overskueligt. Vi sender dig en fuld rapport, med alle punkter i analysen, så du får en forståelse af, hvad der skal optimeres. Vi kommer også med forslag til, ting der skal tilføjes til dine sider, eller ting der skal fjernes. Når du modtager rapporten, kan du med det samme, sende rapporten, direkte til dine udviklere, så de kan gå i gang med optimeringen.

Skal vi gennemgå dit website for forbedringer? Fra kun 2995,-