Få en professionel
Wordpress hjemmeside

Og 1 gratis mdr. Google Adwords
Vi sikrer dig den bedste start på Google med en professionel hjemmeside i Wordpress

Hvorfor Wordpress?

Fordi mange med en hjemmeside har oplevet, hvor svært det kan være at komme godt i gang. Hvilket system skal man vælge og hvilket leverandør tør man stole på, kan levere det, man ønsker.

Vi har derfor valgt, at gøre det så let som overhovedet muligt at kommer i gang med en hjemmeside løsning, som passer præcis til dine ønsker og dit behov.

En WordPress hjemmeside er let at komme i gang med og vedligeholde. Kan du skrive og sende en mail, oprette og rette et dokument i Word, kan du også administrere en WordPress hjemmeside.

Vi tilbyder dig her en professionel Wordpress hjemmeside, hvor vi sammen bliver enige om designet, som vi sætter op for dig. Det du skal hjælpe os med er at levere tekst og billeder, men er ikke et must, da vi selvfølgelig også kan hjælpe dig her.

WordPress er det sikre valg, når du skal i gang med din nye hjemmeside. Wordpress bruges af mere end 60 millioner over hele verden og er det mest brugte CMS (Content Management System) world wide.

Det får du bl.a. med en professionel Wordpress hjemmeside

 • Responsivt og professionelt Wordpress design
 • Teknisk SEO optimeret og SEO venlig
 • 1 mdr. Google Adwords håndtering
 • Brugervenlig administration
 • Opsætning af Google AdWords
 • Opsætning af Google Analytics
 • Opsætning af MailChimp
 • Kontaktformular
 • Ubegrænset antal undersider og mange udviklingsmuligheder
 • Daglig back-up
 • Mulighed for support

Ønsker du at høre om mulighederne med Wordpress?

Relaterede produkter

Google AdWords

Google Adwords den mest kosteffektive måde at skaffe nye kunder på! Få Google Adwords optimeringen væk fra din to-do list og sørg samtidig for, det bliver gjort ordentligt til gavn for dig og din forretning. Med markedets mest kosteffektive markedsføring, bliver din virksomhed synlig og får relevante kliks fra Google.

SEO optimering

SEO optimering skal altid tænkes ind, hvis man ønsker trafik til sin ny webshop. En ting er den betalte trafik, som Google Adwords giver, en anden ting er den organiske trafik, som opnås på baggrund af arbejde med SEO optimering. Vi anbefaler derfor altid SEO optimering i sammenspil med Google Adwords.

Google Analytics

Vi benytter flittigt Google Analytics i vores arbejde med Google Adwords og søgemaskineoptimering, fordi det giver et super overblik i, hvem kunderne er, hvor de befinder sig og hvor lang tid de bruger på dit website og meget meget mere. Google Analytics er et must, men tager tid, hvorfor du trygt kan benytte os.

Hvorfor er Wordpress det helt rigtige valg?

Foruden ovenstående, så er WordPress også open source, hvilket for dig betyder, at du ikke er bundet op på en fast leverandør. Det betyder også, at alle udviklere kan bidrage med webudvikling, programmering og moduler, da Wordpress er udviklet af tusindvis af udviklere og er verdens mest udbredte CMS system.

Wordpress bliver ofte opdateret, så sikkerheden altid er up-to-date. Kontrolpanelet i WordPress kan sammenlignes med f.eks. at arbejde i Microsoft Word. Du opretter eller evt. redigere i dit dokument og trykker på gem. Så nemt er det at ændre din sides indhold. Din hjemmeside kan designes præcis, som du ønsker den og er meget søgevenligt ift. Google. Så grundlæggende SEO optimering er der også taget højde for.

Alle hjemmesider vi leverer er responsive, hvilket vil sige, de er optimeret til smartphone, tablet og PC. Dette gør, at din nye hjemmeside selv opdager og tilpasser sig til den enhed, den bliver vist på. Mange danske websites er endnu ikke mobiloptimeret og markedsstatistikker viser, at det ikke tager forbrugerne mange sekunder at hoppe fra siden, hvis den ikke er mobil optimeret, når man besøger den fra en mobil.

Ganske enkelt er målet med responsivt design at give alle forbrugere, uanset om de sidder med en smartphone, tablet og PC, en funktionel, brugbar og ubesværet oplevelse. Mere konkret betyder det, at alle funktioner i løsningen skal arbejde og opføre sig på samme måde, uanset hvilken platform den vises på.

Hvordan kommer jeg i gang med en Wordpress hjemmeside?

Hvilke muligheder har jeg med Wordpress?

WordPress kan bruges til alt fra den avancerede webløsning til en simpel hjemmeside. WordPress er et CMS system med mere end 60 millioner brugere verden over. Det er licenseret, som open source, hvilket gør, at du selv ejer selve kildekoden til hjemmesiden, når den er betalt.

Ingen dyre månedlige licenser eller årlige gebyrer og du kan udvide, som du lyster, følge de nyeste trends på markedet eller få udviklet specielle moduler til din hjemmesiden til overkommelige priser, hvis du ønsker dette. Mulighederne er mange og vi hjælper dig gerne.

Det vigtigste for os er, at du kommer godt i gang med din nye WordPress hjemmeside og har de rigtige folk til at hjælpe til i startfasen og videre mod succes online.

Kom godt i gang med 1 mdr. gratis Google Adwords håndtering

Google Adwords (AW) er, som tidligere nævnt, den mest kosteffektive måde at skaffe nye kunder på, hvis det gøres ordentligt og Adwords kampagnen sættes korrekt op.

Du skal altid huske at tænke SEO optimering ind i din markedsføringsstrategi, men med Google Adwords sikrer vi dig målrettet og relevant trafik første dag din ny Wordpress hjemmeside er online på Google.

Det kan tage lang tid at komme på 1. side på Google og derfor giver det rigtig god mening med 1 mdr. gratis Google Adwords. Ikke nok med vi sikrer dig trafik fra 1. dag, du bliver samtidig også bekendt med, hvor effektiv Adwords er til at skaffe nye kunder.

Den øgede eksponering fra Adwords vil også sikrer dig bedre organiske placeringer, hvorfor vi altid anbefaler Adwords i samspil med SEO optimering.

Ønsker du en god online start og relevant trafik fra 1. dag?

Back to Top

Få GRATIS tips

Modtag gratis tips, guides og værktøjer du kan bruge i forbindelse med optimering og markedsføring af dit website.
- Husk - du kan altid afmelde det igen!
Email adresse
Fornavn