WordPress hjemmeside - den bedste løsning for dig


WordPress kan bruges til alt fra den avancerede webløsning til en simpel hjemmeside. WordPress er et CMS (Content Management System) med mere end 60 millioner brugere verden over. Det er licenseret, som open source, hvilket gør, at du selv ejer selve kildekoden til hjemmesiden, når den er betalt.

Ingen dyre månedlige licenser eller årlige gebyrer og du kan udvide, som du lyster, følge de nyeste trends på markedet eller få udviklet specielle moduler til din hjemmesiden til overkommelige priser, hvis du ønsker det. Mulighederne er mange og vi hjælper dig gerne.

Selv for den helt nye bruger er systemet utrolig brugervenligt, hvilket gør det nemt at holde sin hjemmeside opdateret og samtidig er websitet fremtidssikret, hvorfor det er det mest brugte CMS i verdenen.

Bliv SEO klar med teknisk optimering. AnalyzeMe tilbyder teknisk optimering af din hjemmeside, blog eller webshop

Responsiv WordPress hjemmeside

Din nye hjemmeside vil altid fungerer med korrekte visning uanset, om man tilgår den fra en smartphone, tablet eller PC

Support aftale

Er det hele meget nyt for dig, har du ikke selv tiden eller ønsker du at gøre, hvad du er bedst til, så klarer vi gerne supporten

Du ejer hjemmesiden

Din nye hjemmeside leveres i WordPress, hvilket gør, at du selv ejer kildekoden og ikke er bundet, når den er betalt.

Bliv SEO klar med teknisk optimering. AnalyzeMe tilbyder teknisk optimering af din hjemmeside, blog eller webshop

Din nye WordPress hjemmeside er allerede mobil optimeret og responsiv


Alle hjemmesider vi leverer er responsive, hvilket vil sige, de er optimeret til smartphone, tablet og PC. Dette gør, at din nye hjemmeside selv opdager og tilpasser sig til den enhed, den bliver vist på. Mange danske websites er endnu ikke mobiloptimeret og markedsstatistikker viser, at det ikke tager forbrugerne mange sekunder at hoppe fra siden, hvis den ikke er mobil optimeret.

Ganske enkelt er målet med responsivt design at give alle forbrugere, uanset om de sidder med en smartphone, tablet og PC, en funktionel, brugbar og ubesværet oplevelse. Mere konkret betyder det, at alle funktioner i løsningen skal arbejde og opføre sig på samme måde, uanset hvilken platform den vises på.

Uforpligtende tilbud?
Få en ny hjemmeside, som opfylder dine behov
og de stadig større krav fra Google

WordPress hjemmeside - det sikre valg


Foruden alt dette, så er WordPress også open source, hvilket for dig betyder, at du ikke er bundet op på en fast leverandør. Det betyder også, at alle udviklere kan bidrage med programmeringer og moduler, da CMS systemet er udviklet af tusindevis af udvikler og er verdens mest udbredte CMS (Content Management System).

Systemet bliver ofte opdateret, så sikkerheden altid er up-to-date. Kontrolpanelet i WordPress kan sammenlignes med f.eks. at arbejde i Microsoft Word. Du opretter eller evt. redigere i dit dokument og trykker på gem. Så nemt er det at ændre din sides indhold. Din hjemmeside kan designes præcis, som du ønsker den og er meget søgevenligt ift. Google. Så grundlæggende SEO er det også taget højde for.

Bliv SEO klar med teknisk optimering. AnalyzeMe tilbyder teknisk optimering af din hjemmeside, blog eller webshop

SEO optimering

Din hjemmeside overholder de tekniske krav fra Google ift. deres søge-algoritmer, hvilket danner et godt SEO grundlag.

Sikker Dansk Hosting

Din WordPress hjemmeside er i sikre hænder, placeret på servere med 99,9% oppetidsgaranti og med 25 Gb plads.

Nem Markedsføring

Som en del af din nye WordPress hjemmeside, tilbyder vi dig nem og enkel markedsføring i form af Mailchimp.