Gratis hjemmeside & seo analyse Test din hjemmeside på 30 punkter

Allerede benyttet af over 11.136 virksomhedsejere og ejere af websites.

Mere info om gratis seo analyse
Bliv SEO klar med teknisk optimering. AnalyzeMe tilbyder teknisk optimering af din hjemmeside, blog eller webshop

Optimér din hjemmeside og skab merværdi


Det er et "must" at din hjemmeside er sat teknisk korrekt op, hvis du ønsker en god placering på Google,en bedre ranking i søgemaskinernes søgeresultater, et bedre sammenspil mellem søgemaskinerne og de sociale medier og fuld effekt af din investering i SEO optimering og anden markedsføring, hvorfor vi har valgt at gøre vores gratis værktøj til test og analyse af din hjemmeside offentlig tilgængelig.

Vi giver dig hér et online værktøj til at teste og analysere din hjemmeside ganske gratis, så du nemt og hurtigt kan skabe dig et fornuftigt overblik over tilstanden af dit website samt hvorvidt du har brug for vores hjælp til at få det optimeret.

Ønsker du succes online, ønsker du at skabe merværdi for din forretning, skal du også være villig til at investerer det, det koster. Succes online kommer sjældent af sig selv (kunne være dejligt), men med den rette hjælp, rådgivning, sparring, investering og hårdt arbejde, kommer du langt.

Husk, sparet tid - er penge tjent!

Er din hjemmeside optimeret?
Lad specialister optimere din hjemmeside, så du kan gøre det, du er bedst til.

Gratis værktøj til test og analyse af hjemmeside


Test tilstanden af din hjemmeside, blog eller webshop ved hjælp af vores gratis værktøj, som analyserer/scanner din hjemmeside på 30 tekniske punkter og find ud af, hvilke tekniske krav dit website, som minimum skal opfylde og overholde, hvis du ønsker succes online.

Mange glemmer desværre at et website er dynamisk og det samme er søgemaskinernes søge-algoritmer, hvorfor det er en resursekrævende opgave at opnå succes med sin online forretning. En ting er det tekniske fundament, noget andet er den løbende SEO optimering, som er tidskrævende, hvorfor vi anbefaler, du tager fat i os, så vi sammen kan lægge en effektiv online markedsføringsstrategi, som giver mening og ikke mindst resultat.

Husk, at du altid kan tage fat i os, hvis vi skal hjælpe dig med at forbedre samt optimere din hjemmesides tekniske fundament, hvilket vi anbefaler alle vores kunder at starte med.

Bliv SEO klar med teknisk optimering. AnalyzeMe tilbyder teknisk optimering af din hjemmeside, blog eller webshop
Bliv SEO klar med teknisk optimering. AnalyzeMe tilbyder teknisk optimering af din hjemmeside, blog eller webshop

Hvad kan jeg bruge hjemmeside optimering til?


Vores gratis hjemmeside analyse værktøj giver dig et hurtigt overbliksbillede over tilstanden af din hjemmeside, blog eller webshop. Det, der differentiere os fra andre er, at du nu selv kan analysere/scanne dit website og se resultatet med det samme.

Andre webbureauer/virksomheder, som tilbyder lignende, skal man ofte kontakte med oplysninger, hvorefter de skal vende tilbage med resultatet, hvilket alt sammen er besværligt og ikke mindst tidskrævende. Vi har valgt at springe den proces over for i stedet at fokusere på og koncentrere os om at skabe merværdi for din forretning her og nu.

Kan vi blive ved med, gennem teknisk optimering af dit website og senere SEO optimering m.m., at skabe merværdi for din forretning, sikrer dig, at den tekniske opsætning af din hjemmeside, det grundlæggende fundament, overholder de stadig større krav fra søgemaskinerne søge-algoritmer, som også ændrer sig løbende, behøver du ikke selv at skulle følge med i de seneste trends i markedet, men kan holde fokus på netop det, du er bedst til, til gavn for din forretning.