+100

Online løsninger leveret

Vi har igennem tiden leveret alt fra simple hjemmesider til store kompliceret løsninger. Hos AnalyzeMe tror vi på alt er muligt, så længe du har viljen og motivationen for at nå målet.

Lad os tage en snak

Sammen kan vi nå langt

71 96 96 50

+17.000

Har brugt vores værktøjer

Vi udvikler vores egne seo værktøjer. Da vi tror på 100% gennemsigtighed, har vi valgte at have en vifte af gratis værktøjer, som kan bruges til at undersøge sit websites tilstand m.m.

Google Adwords

Søgekampagner

Synliggør din virksomhed fra i morgen af, og betal kun for besøg til din hjemmeside

En korrekt opsat søgekampagne med tilhørende budget, vil synliggøre din tekstannonce som en af de første resultater på Google.

Ved Adwords betaler du kun for de personer der klikker på din annonce, det vil altså sige at du kun betaler for potentielle kunder.

Fordelen ved Google Adwords Tekstannoncer er, at kunden allerede er på udkig efter dit produkt.

Kunden er derfor relativt langt i beslutningsprocessen, og skal kunne finde netop din hjemmeside og dit produkt.

Udover kun at betale for potentielle kunder og en topplacering på Google, kan du med Google Adwords også selv vælge din målgruppe, det betyder for eksempelvis at du kan ramme en bestemt by eller område, så din annoncering derved for størst mulig effekt.

Uanset hvor stort eller lille jeres budget er, kan i via Google annoncering vise jeres annoncer, derved kan i opnå en stor tilgang af nye kunder, som netop søger efter jeres service, ydelse og produkt.

For at opnå den ønskede effekt af jeres Google annoncering, kræver det løbende vedligeholdes og optimering, derfor gør vi også vores bedste, for netop jeres virksomhed når det ønskede resultat, det gør vi ved hele tiden at være over jeres annoncering og optimere samt vedligeholde den.

Er din virksomhed synliggjort overfor potentielle kunder der søger efter dine produkter eller ydelser.?

--- Nej ikke endnu, hvordan kommer jeg i gang?

Vi er klar til at hjælpe jer i gang med annoncering på Google, kontakt os gerne og vi kommer med et uforpligtende tilbud på markedsføring af din virksomhed, samt anbefalinger til hvordan vi ser de bedste muligheder for annoncering af din virksomhed.

Indhent tilbud

---Ja, jeg er allerede i gang

Vi har stor fokus på rådgivning og service hele vejen, dette gælder også såfremt du ikke er kunde allerede hos AnalyzeMe derfor vil vi rigtig gerne kigge helt uforpligtende på jeres nuværende opsætning af Google annoncering og komme med forslag samt anbefalinger til at gøre netop jeres Google annoncering mere indbringende

Gratis AdWords analyse