Google Annoncering
Shopping kampagne

Med Google annoncering og en shopping kampagne kan du øge din omsætning dag for dag
Få synliggjort din virksomhed over for nye kunder både lokalt og internationalt

+100

Online løsninger leveret

Vi har igennem tiden leveret alt fra simple hjemmesider til store kompliceret løsninger. Hos AnalyzeMe tror vi på alt er muligt, så længe du har viljen og motivationen for at nå målet.

Lad os tage en snak

Sammen kan vi nå langt

71 96 96 50

+17.000

Har brugt vores værktøjer

Vi udvikler vores egne seo værktøjer. Da vi tror på 100% gennemsigtighed, har vi valgte at have en vifte af gratis værktøjer, som kan bruges til at undersøge sit websites tilstand m.m.

Google Adwords

Shopping kampagne

Synliggør dine produkter fra i morgen af, og betal kun for klik på dine produkter

En korrekt opsat shopping kampagne med tilhørende budget, vil ikke kun synliggøre dine produkter som en af de første produkter på Google.

Men også vise dine produkter med billeder, navn og pris, som gøre vejen fra et klik til et køb betydligt kortere da kunderne kan se din pris med det samme på det produkt de søger, derved mindsker du muligheden for besøg til din hjemmeside som ikke finder det de søger.

Med en shopping kampagne betaler du kun for de personer der klikker på dit produkt, det vil altså sige at du kun betaler for potentielle kunder, som er interesseret i dit produkt.

Fordelen ved Google Adwords Shopping er, at kunden ser netop det produkt som de er på udkig efter.

Kunden er derfor meget langt i beslutningsprocessen, og klar til at fortage et køb, såfremt du opfylder kundes behov, for det meste når det kommer til pris, og fragt.

Udover kun at betale for potentielle kunder og en topplacering med billeder og priser på Google, kan du med en shopping kampagne også selv vælge din målgruppe samt lave speciele kampagner, og tilbud som du ønsker markedsført, det betyder for eksempelvis at du kan ramme en bestemt bydel, område eller kundegruppe, så din annoncering derved for størst mulig effekt.

Uanset hvor stort eller lille jeres budget er, kan i via Google annoncering vise jeres produkter, derved kan i opnå en stor tilgang af købeklare kunder, som netop søger efter jeres produkter.

For at opnå den ønskede effekt af jeres Google shopping annoncering, kræver det løbende vedligeholdes og optimering samt den korekte opsætning af jeres webshop, derfor gør vi også vores bedste, for netop jeres virksomhed når det ønskede resultat, det gør vi ved hele tiden at være over jeres annoncering og optimere samt vedligeholde og komme med optimerings forslag til jeres webshop.

Er dine produkter synliggjort overfor potentielle kunder der søger efter dine produkter.?

--- Nej ikke endnu, hvordan kommer jeg i gang?

Vi er klar til at hjælpe jer i gang med annoncering på Google, kontakt os gerne og vi kommer med et uforpligtende tilbud på markedsføring af din virksomhed, samt anbefalinger til hvordan vi ser de bedste muligheder for annoncering af din virksomhed.

Indhent tilbud

---Ja, jeg er allerede i gang

Vi har stor fokus på rådgivning og service hele vejen, dette gælder også såfremt du ikke er kunde allerede hos AnalyzeMe derfor vil vi rigtig gerne kigge helt uforpligtende på jeres nuværende opsætning af Google annoncering og komme med forslag samt anbefalinger til at gøre netop jeres Google annoncering mere indbringende

Gratis AdWords analyse